Inget strössel...

Godkväll!

Har just tagit en svängom med moppen..inte moped då alltså utan en mopp ^^
Bäst att ta på kvällen när inte massa fötter ska knalla runt på golven,så vill jag det ska vara rent imorgon när min lilla fislisa fyller 5 år! :D
När jag bloggat klart ska jag skriva av recept på cake pops (kaka på pinne),ska bli kul att göra såna.
Hoppas de kommer smaka lika yummie som de ser ut :)

Måste knalla upp på Ica imorgon,har absolut ingen lust men det finns inget förbannat jävla strössel på 'min sida' av byn,så jag får snällt gå ändå dit upp,känns ovanligt långt,tror jag börjar bli lat.
Blargh!

Sen imorgonkväll kommer min lilla tjej hem så ska vi fira henne.
Hon stannar natten sen kommer Henke,farmor,Uffe (farmors sambo) etc o firar henne här på torsdagen sen följer hon med dem hem igen.
Helt galet att hon blir 5 år!
Wow liksom!
Jag har liksom en kille på 11,5 år.
En död tös som skulle vart 6 år.
Och en tös på 5 år.
Inte illa pinkat tamefan :D

Idag...Plockat och grejat lite.
Känts riktigt motigt och jag fick anstränga mig sjukt mycket för att få lust/ork till det.
Marie var här under kvällen och sa att det är inte bara jag som tycker allt är lite extra motigt nu,tydligen många som inte har nån energi så jag antar det är väder eller så.
Well,well..
Så var jag med mor och bror bort till Netto för att handla lite.

Nu ska jag ta nåt att käka (inte bra,det är kväll, but I don't give a shit just nu) sen blir det nog sängen.
Försov oss imorse så imorgon måste jag fan upp i tid.

Nattinatt//HellA

Här kommenterar du:
Skrivet av: ErikaT

Oj oj vad mycket som hänt på din blogg sen jag var här sist =D (internet har krånglat ett bra tag här,men nu funkar de igen) Är JÄTTE KUL att du har börjat med videosar också, att du varierar och jag blev helt chockad av att höra din röst! Har läst din blogg i fleeera år (sen lunarstorm) och nu får man höra rösten hos personen (KUL) och den låter annorlunda än vad jag har föreställt mig i huvudet! Jag har några frågor förresten (hann ju inte skriva innan du svarade med videosar)! 1) Har du gjort de där färgglada pannkakorna med karamellfärg (tipsade om dom för många år sen o den frågan brukar dyka upp i mitt huvud)? 2) När du mår så pass okej psykiskt att du kan jobba/plugga, har du aldrig funderat på de utbildningarna arbetsförmedlingen kan erbjuda dig (får då behöver man väl inte ta studielån)? 3) Saknar du aldrig H (Leeloos pappa, ni var ju ett par i många år och gick igenom mycket tillsammans)? Oj de blev många frågor =) Apropå en annan sak så pratade du om piercingar för ett tag sen... i början när jag började läsa din blogg och intressera mig för dig och ditt liv, då var de första man tittade på piercingar och de olika frisyrerna du hade, men så sa faktiskt min då varande pojkvän: - Tänk dig Hellas ansikte utan piercingarna eller just den frisyren, visst har hon ett VÄLDIGT vackert ansikte? Och JA, de har du (oftast ser man ju inte så på sig själv) =) Nu är inte piercingarna eller andra utsmyckningar de första jag tänker på längre, nu ser jag mer ansiktet bakom allt (han fick mig att se bakom kan man säga)! Nej fortsätt skriv och spela in videosar, jag kommer följa bloggen i många år till =D Ps. Jag dricker mitt kaffe med lite mjölk i...sen är du inte LAT...jag har själv bott i hallsberg på "andra sidan", så vet hur lååångt tid de tar fram och tillbaka igen :S Ds. Kram! Grattis till söta Leeloo på födelsedagen förresten, hoppas den blir riktigt bra!

2011-11-09, kl 00:25:30
Skrivet av: Noa

Grattis till Leeloo på hennes födelsedag! :-d

2011-11-09, kl 07:41:48
URL: http://www.norberg.tk


Kommentera inlägget:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

Hemsida/blogg:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0