Pizzerior i Hallsberg.

Ni vet när man beställer pizza och kanske lägger till en eller fler ingredienser,eller kanske extra av något?

Då kostar det ju givetvis extra,inget konstigt med det.

Brukar vara runt tio spänn per extra ingrediens,iaf här i Hallsberg.

Lite dyrt men ah,så är det.

Borde man då inte få en prissänkning med minst tio spänn om man väljer bort köttet på pizzan?

Jag tycker det känns väldigt logiskt iaf,och inte mer än rätt.



Jag och Daddy skulle beställa pizza för lite sen.

Testade först genom appen (onlinepizza) men det blev ingen prisskillnad så Daddy ringde till de två ställena här i byn som har utkörning.

Dvs 'Nalles pizzeria' och 'Duvan pizzeria'.

Han frågade vilket pris det blir på respektive pizza om man valde bort köttet,som på min var kebab och på hans oxfilé.

- Samma pris,fick han till svar från BÅDA ställen!

Han diskuterade lite och tog upp det jag nämnde där uppe,att det kostar ju att lägga till,så varför inte avdrag här.

Men nope.

- Då är vi inte intresserade,sa han och lade på luren.



Daddy har köpt pizza lite här och där i Sverige,men _aldrig_ tidigare vart med om att man inte drar bort en summa när man väljer bort köttet.



Alltså wtf Hallsberg?

Det är rätt dålig stil faktiskt.

Ville bara säga det,så ni kan fundera.



//HellA


Här kommenterar du:
Skrivet av: Erica

Det är faktiskt samma sak här i etuna. Spelar ingen roll vad man än tar bort, priset stannar detsamma. Men minsta tillägg är en tia extra här med. Min sambo har också undrat över det många gånger.

2017-01-10, kl 03:08:21
Skrivet av: Charlotte - Börja plugga i vår? Jag har tipsen!

Jag vet inte alls ang pizzerior men jag vet iaf att en kompis till mig bilar beställa BigMc på Donken utan kött och då får hon den jättemkt billigare!

2017-01-10, kl 09:14:09
URL: http://pluggamedmig.se


Kommentera inlägget:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

Hemsida/blogg:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0