Sorglig!

Nu har den falska,tragiska människan anmält mig till soc oxå.
Snacka om lågt att blanda in mina kids i det hela.
Shit så sorglig hon är.
Men hon får hållas,jag har inget att dölja till skillnad från henne.

Här kommenterar du:
Skrivet av: Anna

Men herregud, att hon mfl aldrig kan låta dig vara?!



Hur anmäld borde inte hon som uppfödare bli med en hund som byter hem för 4:e gången. Dessutom hennes krav som hon påstår att du inte uppfyllt.. borde hon inte ha rättat till det innan hon (efter 1 dag) lägger ut hunden på blocket igen.

Hon är för jävla tragisk och ja hoppas hon blir anmäld både för djurmisshandel (som ja ser de) och för fusk på utställningar.

2011-05-20, kl 14:35:16
URL: http://www.mittlivminkamp.bloggplatsen.se
Skrivet av: Elin

Det är så tragiskt -_- eller såhär: Hon är så tragisk

Skrivet av: Linda

Jag tycker verkligen att du ska ta reda på sanningen innan du anklagar folk för sånna saker, det ser jag väldigt allvarlig på och det tar jag inte! Jag har ingen aning om hur du sköter dina barn, men jag har aldrig äns funderat på att du skulle göra det dåligt, det är inte den bilden jag har av dig och dina barn. Så ge dig med allt skitsnack och gå vidare med ditt liv ist. Jag mailar dig om det är ok, har en sak att säga som jag inte vill ta offentligt pga vissa som e nyfikna.

2011-05-20, kl 17:37:46
Skrivet av: M

Jag arbetar inom socialtjänsten med barn- och ungdomsutredningar och jag måste bara säga att det är oerhört dåligt gjort ifall hon anmält dig UTAN att ha någon äkta oro. Detta eftersom vi, efter en inkommen anmälan, är skyldiga att göra en bedömning kring huruvida det behövs starta en utredning kring dina barn eller ej, vilket innebär att samhällets resurser läggs på något som då inte har skälig grund. Resurser och tid som hade kunnat läggas på en annan familj där det finns en äkta oro!



Däremot, om hon är orolig för dina barn på riktigt, så ska hon självfallet göra en anmälan. Men det verkar ju vara en ren hämndaktion i detta fall? Väldigt dåligt i så fall, såväl i ett personligt perspektiv som i ett samhälleligt.



// M

2011-05-20, kl 20:34:11
Skrivet av: Deamonmom

Va fint att du sprider lögner men bara så du vet att även om du skriver saker i din egen blogg så är det förtal.

det du skriver är rena lögner och den enda som är tragiskt är du. så lägg ner!!!!!!

2011-05-20, kl 20:54:01
Skrivet av: Starsprinkle

Deamonmom - jag sprider inga lögner,skulle aldrig falla mig in.

Just i detta fallet dock så var det ett antagande.

2011-05-20, kl 21:11:55
URL: http://freakystarsprinkle.blogg.se/


Kommentera inlägget:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

Hemsida/blogg:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0