Sockerbakis

Vilken otroligt seeeeeg söndag.
Säkert allt sockers fel från gårdagen.
Jag kan bli sådär sockerbakis om ni vet vad jag menade?
Skitjobbigt.

Det var en mycket glad o nöjd 7 åring jag hade igår minsann.Vid 16 var det fikadags o innan dess höll jag på o bakade det sista,la ihop tårtorna,dammsög samt bökade som fan för tt vi alla skulle få plats.
Försökte först med köket men nope,för trångt.
Tog sen alla bord o stolar jag äger o har,flyttade in allt i vardagsrummet o där skulle vi få plats iaf.
Trångt men alla kunde sitta på rövarna.
Tog både balkongbord o köksbord,hej o hå ^^


Lilla damen blev så glad för alla presenter och satt klistrad vid dem hela tiden :)
Av mig fick hon Disney princess duschkräm o schampoo,my little pony slott o my little pony tåg + ponys samt en mlp tröja :)

Megas uppförde sig inte alls igår.
Hon har nåt emot småpojkar (män med iofs) ,hon skällde ut A's minsting så han blev livrädd o började gråta.
Dumma hund.
Inte första gången sånt händer.
Hur ska man jobba bort sånt smidigast?
Hon gör liksom utfall o skäller massvis.

Sen när fikat var avklarat o vi umgåtts så följde hon med H + A hem till dem o jag väntar hem henne här om några timmar.
7 år...galet.
 
 

Här kommenterar du:
Skrivet av: Anniz

Funderingen är ju om hon blivit illa behandlad av pojkar i de åldrarna innan och resulterar i att försöka rädda sig själv och hålla på så? Det som hjälper är nog träning, träning och åter igen träning. Bli inte arg för då kanske hon inte ser dig som en stabil trygghet, försök kolla om du har en vän i de killarnas ålder som kan ställa upp som "försöksoffer".

Börja med att klickerträna henne, när det gått bra så kan du säga till din vän att om vi möts där så går vi förbi. Innan mötet klickertränar du, när du väl går dit så klickertränar du på vägen. Få megas fokus på dig. Innan mötet med barnen så KLICKERTRÄNA. Hon ska ha sin koll på DIG och inte på de. Beröm supermycket om det går bra efteråt.

Ju längre hon lyssnar desto mer kan man försöka introducera så hon får träffa de, självklart bevakat och med lugna barn som låter MEGAS ta första kontakten i sådana fall och inte de. Vill inte Megas så tvinga inte. Visa henne att barn INTE är farliga.

Svar: tack snälla för tips.Har noll koll på vad klickerträning är så måste forska lite.
Vet vad en klicker är,så pass mkt vet jag ;)

Grejen är den att barnet i fråga kan vara helt lugn o bara stå där men ändå gör hon utfall o skäller ihjäl sig.
Starsprinkle

2013-11-10, kl 20:47:18
Skrivet av: Frida

Kolla upp kikopup på youtube, hon är jätteduktig med klickerträning och visar på ett lätt och bra sätt hur man ska göra i olika situationer.

Svar: oh ,tack :)
Starsprinkle

2013-11-11, kl 22:59:26
Skrivet av: Anonym

Hon är uppenbarligen livrädd. Rädslor är inte ovanligt i kineserna nu tyvärr, när de blivit så populära (folk avlar på individer som egentligen inte alls borde gå i avel.). Sätt henne inte i situationer hon inte klarar av! Det är din skyldighet. Bygg upp trygghet och självförtroende, och ha ALDRIG som mål att hon "ska tycka om barn" eller något annat orimligt. Klickerträning som någon nämnde, nej det tycker jag inte du ska ägna dig åt om du inte vet vad du gör. Risken finns att du förstärker fel beteende och gör det värre, eller förgiftar godiset och relationen till dig (om ni har någon, det är inte en självklarhet.) Ta istället hjälp av någon IMMI-ansluten hundpsykolog som är utbildad och jobbar professionellt om du på riktigt vill ha hjälp.

Svar: nej,nej..hon måste absolut inte tycka om barn,inte andra hundar heller för den delen men målet är att hon inte ska göra utfall o skälla ihjäl sig :)
Starsprinkle

2013-11-13, kl 19:52:24


Kommentera inlägget:

Namn:
Här ofta?

E-mail: (publiceras ej)

Hemsida/blogg:


:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0